Saturday 13 June 2015

M. Leighton - Down to You – Rajtad áll (Rossz fiúk 1.)


Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára. 
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik. 
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.


Két, enyhén depressziós könyv között pont erre volt szüksége az idegrendszeremnek. Tipikusan az a könyv, ami kikapcsol, szórakoztat, olvastatja magát, ráadásul és nem kell rajta túl sokat agyalni, annyira egyértelmű a végkifejlet.

Az is ilyen könyvektől sosem várok sokat, így nem is volt miben csalódnom. A női főszereplő természetesen ide-oda ugrált a pofoznivaló, magatehetetlen tépelődő, szenvedő fruska, és a magabiztos, határázott nő között, akit nem egy, de mindjárt két félisten gerincre akar vágni. Egy idő után már szabályosan szurkoltam, hogy essen neki Cash-nek, addig se túráztatja az agyát hülyeségeken.  Cash pedig egy motorral is rendelkező rosszfiú és egy jól menő klub tulajának az elegye. A nyilvánvaló kliséktől eltekintve, meglepően jól szórakoztam, szinte végig hangosan röhögtem olvasás közben. Habár komolyabb hátteret próbált adni az írónő a történetnek, fő hangsúly azért mégis csak az erotikán maradt, ami nem is nagy baj. Szinte végig nyilvánvaló a szereplő között a kémia és hála égnek nem a szirupos verzióban.


Akinek van néhány szabad órája és szeretne egy viszonylag igényesen megírt erotikus könyvet olvasni, amit nem akar később a falhoz vágni, annak csak ajánlani tudom a Down to You-t.

No comments:

Post a Comment